Lévai György a NÉP elnökének oldala


Keresik a dollár alternatíváját az ázsiai országok

Kínai, japán és dél-koreai illetékesek ma megegyeztek, hogy elkezdik vizsgálni a lehetőségeit az ázsiai, országok közötti kereskedelmi forgalom dollár elszámolásról saját devizákra való átállásának - számol be a Dow Jones hírügynökség a felek által kiadott közleményre hivatkozva. 

Tovább olvasom...


Korlátozzák a rendőrök fegyverviselését

Változni fog a rendőrök szolgálati szabályzata.

Tovább olvasom...


Lecserélné minisztereit Orbán Viktor

A Népszabadság szerint ezt már tavaly közölte embereivel a kormányfő.

Tovább olvasom...


Orbán ma Frankfurtban varázsol: eltüntetné a magas hozamokat

Orbán Viktor ma Frankfurban befektetőkkel és más üzletemberekkel találkozik, s minden bizonnyal megpróbálja meggyőzni őket, hogy a magyar gazdaság a felemelkedés útját járja. A miniszterelnöknek ezen a napon keményen meg kell dolgoznia a fizetéséért.

Tovább olvasom...


Titkos IMF-jelentés

Ha Magyarország, amelynek alig van hadserege, képes megfutamítani az IMF hadtestjét, altábornagya pedig belénk törölheti a bakancsát, akkor vérszemet kapnak a nagyobb és erősebb országok is.

Tovább olvasom...


666 milliárd: pokoli a költségvetés hiánya

A Nemzetgazdasági Minisztérium közlése szerint 666,2 milliárd az államháztartás helyi önkormányzatok nélküli április végi hiánya, mely az éves előirányzat 96,9 százalékát jelenti.

Tovább olvasom...


Széll Kálmán?

Széll Kálmán úr, a magyar politikai élet Neukomja, eljátszotta immár kis játékait. A hipnózis nehéz álmából ébredni kezd a magyar közvélemény, s a miniszterelnök úr be fogja ide s tova látni, hogy a rátóti tehéngazdálkodás elvei nem válnak be a minis

Tovább olvasom...


A nemzeti összefogásról... őszintén?

nagy nemzeti radikális összefogás is ugyanerre a sorsa jutott (a Jobbik képviselői sorozatosan határolódnak el részvevőktől). Tapasztalat?

Tovább olvasom...


Felgyorsítják a kilakoltatások ügymenetét

A Fidesz népjóléti kabinetjének vezetője, Nagy Katalin bejelentése szerint ősszel változhat a végrehajtási törvény. Ez „A társasházak jogi szabályozásának problémái” című budapesti konferencián hangzott el. Az indoklásban szintén a társasházak problé

Tovább olvasom...


Farizeusok bolygója

Átalakuló globális értékrend

Tovább olvasom...


Ugrás az oldalra  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  Utolsó

Figyelem az oldalon megjelenő írásokban szereplő helyek, adatok, dátumok, életrajzi adatokban szereplő átfedések, vagy simán csak átfedések, pusztán a véletlen művei, szüleményei ! Az, hogy a blogon megjelent cikkekben szereplő emberek ugyanazon a helyen éltek, dolgoztak vagy ugyanabba az iskolába jártak szintén csak a véletlen szüleményei.
Minden az ilyen adatokból levont összefüggés, vagy következtetések pusztán a véletlen művei !

Hírek átvehetőek ezen rss hírforrások használatával.
rss1.0
rss2.0
rdf