Lévai György a NÉP elnökének oldala


Tovább csökkenhet a szegényebbek fizetése

Közel két és félszer nagyobb összeget von ki a 2012-ben a kormány az adójóváírás rendszeréből, mint 2010-ről 2011-re. Az alacsonyabb keresetűek körében tehát még nagyobb mértékű béremelésre vagy kompenzációra lesz szükség ahhoz, hogy mindez ne járjon

Tovább olvasom...


Kiterjesztik a 98%-os különadó-törvényt

Lapértesülések szerint a Fidesz arra készül, hogy az országgyűlési képviselőkön túl a megyei közgyűlések elnökeire is kiterjessze a sokat vitatott jogszabályt.

Tovább olvasom...


Morvai jött, látott, hallgatott

Vérszegényre sikerült Morvai Krisztina gyöngyöspatai szereplése. Leruccant a faluba, cseverészett a helyiekkel, de gyakorlatilag semmit nem mondott. Ilyen vagy olyan megközelítésben, de többre számítottunk.

Tovább olvasom...


Az IMF rossz híreket közölt Amerikára nézve

A Nemzetközi Valutaalap (IMF) legfrissebb előrejelzése szerint a kínai gazdaság a vártnál jóval korábban, már 2016-ban le fogja előzni az Egyesült Államokét - jelentette a The Wall Street Journal érdekeltségébe tartozó MarketWatch gazdasági portál.

Tovább olvasom...


Éhséglázadások kora jöhet?

A kormány által beterjesztett konvergencia program az ún. passzív munkaerőpiaci ellátásokra szánt összeg radikális csökkentését irányozza elő. A Policy Agenda elemzésében azt vizsgálja, hogy ennek a döntésnek milyen társadalmi hatásai várhatóak, és m

Tovább olvasom...


A moratórium alatt is keresnének a bankok

A késedelmi díjak miatt egy év alatt harmadával emelkedhet a tartozás · A lakás eladása után is marad az adósságból

Tovább olvasom...


A Jobbik újabb fenomenálisnak tartott ötlete, a nemzeti kríziskezelő ?

Az idézetet olvasva mindenkiben joggal merülhet fel a kérdés, hogy kit képviselnek a Jobbikban?

Tovább olvasom...


Banki hitelesek, hitelek

A Jobbik gazdasági tanácsadóinak jobban meg kéne fontolnia, azt hogy az volt cégeiket képviselik-e továbbra is, vagy azokat akik bejuttatták őket a Parlamentbe, és ezáltal a Magyarságot?

Tovább olvasom...


Alternatív energiák és felhasználhatóságuk!

Ma nem létezik technológia olyan hőszivattyúzási technológiára, amely ilyen nagy mennyiségű energiát elő bírna előállítani, amelyre az országnak szüksége van.

Tovább olvasom...


Sebők János: Rázták, de Lázár János nem esett le az uborkafáról

A Fidesz frakcióvezetője megúszta a politikusi karrierjét fenyegető botrányt. A lemondását követelő ellenfelei egy szélsőjobbos weblap médiahekkjének köszönhetően nevetség tárgyává váltak, s visszakozásra kényszerültek. Ám ettől függetlenül Lázár-ügy

Tovább olvasom...


Ugrás az oldalra Első  2 3 4 5 6 7 8 9 10 11  Utolsó

Figyelem az oldalon megjelenő írásokban szereplő helyek, adatok, dátumok, életrajzi adatokban szereplő átfedések, vagy simán csak átfedések, pusztán a véletlen művei, szüleményei ! Az, hogy a blogon megjelent cikkekben szereplő emberek ugyanazon a helyen éltek, dolgoztak vagy ugyanabba az iskolába jártak szintén csak a véletlen szüleményei.
Minden az ilyen adatokból levont összefüggés, vagy következtetések pusztán a véletlen művei !

Hírek átvehetőek ezen rss hírforrások használatával.
rss1.0
rss2.0
rdf