Lévai György a NÉP elnökének oldala


Lázár a szegényekről: "aki nem vitte semmire az életben, az annyit is ér"

Lázár János polgármester, egyben a Fidesz országgyűlési frakcióvezetője Hódmezővásárhely megyei jogú város közgyűlésén azt mondta: akinek semmije nincs, az annyit is ér.

Tovább olvasom...


Csalódás az alkotmány a környezetvédőknek

Komoly visszalépéseket tartalmaz a környezet- és egészségvédelem terén a hatályos alaptörvényhez képest az új alkotmány tervezete

Tovább olvasom...


Japán katasztrófa - Eddig nem látott, horrorisztikus becslés

Japán közölte, hogy 25 trillió jenbe (309 milliárd dollárba) kerül majd az ország újjáépítése a pusztító földrengés és cunami után.

Tovább olvasom...


Így kell ezt: a lengyelek beintettek kárpótlásnak

A lengyelek annak idején az államadósságot is sikeresen újratárgyalták, most pedig úgy döntöttek: nem tartják el erejükön felül a rajtuk csüngő népeket. A rossz gazdasági helyzetre hivatkozva a lengyel kormány felfüggesztette a kárpótlások kifizetés

Tovább olvasom...


Líbia bekeményít

Líbia bejelentette, hogy nem szórakozhatnak vele. Amennyiben meg akarja szállni Amerika, vagy bárki más, akkor ő tönkreteszi a teljes földközi - tengeri kereskedelmet, mellyel jelentős csapást mérne Európára.

Tovább olvasom...


Az ENSZ jóváhagyta Líbia bombázását

Az ENSZ Biztonsági Tanácsa csütörtökön New Yorkban megszavazta a Líbia feletti légtérzár megteremtéséről és minden, a támadás által fenyegetett civil lakosság védelmében szükséges intézkedés meghozataláról szóló határozatot. A 15 tagú BT két állandó

Tovább olvasom...


Megszűnt a közalkalmazotti cafeteria a településeken

Alig van már néhány olyan magyar település, ahol van még közalkalmazotti cafetéria – mondja Trombitás Károly, Pécs pénzügyi bizottságának elnöke. Szerinte csütörtök este legalább száz munkahelyet mentettek meg.

Tovább olvasom...


Kell állami segítség, de az adósoknak is részt kell vállalniuk a terhekből

Mindenképpen el kell kerülni azt a képzetet, hogy egyesek azt hihessék, ha ők nem fizetnek, majd az állam vagy a felügyelet megsegíti őket

Tovább olvasom...


Átverik a sógorok a magyar munkavállalókat

Számtalan trükköt találnak ki osztrák szociális csalók, hogy rászedjék a magyar vendégmunkásokat - írja a Népszabadság. Gyakran be sem jelentik őket, és nem kapják meg az egyébként járó pluszjuttatásokat.

Tovább olvasom...


Autós felvonulással tiltakoztak a magas benzinárak miatt

Összesen több tízezer autós tiltakozott vasárnap Bulgária több városában a magas benzinárak miatt.

Tovább olvasom...


Ugrás az oldalra Első  3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 

Figyelem az oldalon megjelenő írásokban szereplő helyek, adatok, dátumok, életrajzi adatokban szereplő átfedések, vagy simán csak átfedések, pusztán a véletlen művei, szüleményei ! Az, hogy a blogon megjelent cikkekben szereplő emberek ugyanazon a helyen éltek, dolgoztak vagy ugyanabba az iskolába jártak szintén csak a véletlen szüleményei.
Minden az ilyen adatokból levont összefüggés, vagy következtetések pusztán a véletlen művei !

Hírek átvehetőek ezen rss hírforrások használatával.
rss1.0
rss2.0
rdf