Lévai György a NÉP elnökének oldala


Magyar vagyok

Magyar vagyok, magyar. Magyarnak születtem. Magyar nótát dalolt a dajka felettem. Magyarul tanított imádkozni anyám És szeretni téged, gyönyörű szép hazám!

Tovább olvasom...


Ankara nekimegy a Israelnek, ha megtámadják a segélyhajókat

A török kormány óva intette Izraelt, nehogy támadást intézzen a Gázai övezet lakosságának segélyt szállító újabb flottilla ellen. Egy évvel ezelőtt kilenc török jogvédőt lőttek le egy segélyhajón a zsidó állam kommandósai.

Tovább olvasom...


"Leszázalékolták" a világelsőt

Papíron hároméves kora óta volt rendőr a nyugdíjba vonult elitkommandós

Tovább olvasom...


Puccsal fenyegetnek a rendvédelmisek

Elkövetkezhet az az idő, amikor szakszervezeti vezetők nem tudják egy-egy demonstráció békés jellegét biztosítani - jelentette a rendvédelmi dolgozókat képviselő bizottság vezetője. Ez csak azért furcsa, mert - gondoljunk csak bele - mi lett volna, h

Tovább olvasom...


Kiterjesztik a 98%-os különadó-törvényt

Lapértesülések szerint a Fidesz arra készül, hogy az országgyűlési képviselőkön túl a megyei közgyűlések elnökeire is kiterjessze a sokat vitatott jogszabályt.

Tovább olvasom...


Morvai jött, látott, hallgatott

Vérszegényre sikerült Morvai Krisztina gyöngyöspatai szereplése. Leruccant a faluba, cseverészett a helyiekkel, de gyakorlatilag semmit nem mondott. Ilyen vagy olyan megközelítésben, de többre számítottunk.

Tovább olvasom...


Így kell ezt: a lengyelek beintettek kárpótlásnak

A lengyelek annak idején az államadósságot is sikeresen újratárgyalták, most pedig úgy döntöttek: nem tartják el erejükön felül a rajtuk csüngő népeket. A rossz gazdasági helyzetre hivatkozva a lengyel kormány felfüggesztette a kárpótlások kifizetés

Tovább olvasom...


A földrengés a gazdaságot is kétvállra fektette

Tetemes mennyiségű jent dobott piacra a japán jegybank, esett a tokiói tőzsde

Tovább olvasom...


Odébb tolta a földrengés Japánt, megváltozott a Föld forgása is

A földrengés Japánban olyan erős volt, hogy megváltozott a Föld forgása.

Tovább olvasom...Ugrás az oldalra 1 2 

Figyelem az oldalon megjelenő írásokban szereplő helyek, adatok, dátumok, életrajzi adatokban szereplő átfedések, vagy simán csak átfedések, pusztán a véletlen művei, szüleményei ! Az, hogy a blogon megjelent cikkekben szereplő emberek ugyanazon a helyen éltek, dolgoztak vagy ugyanabba az iskolába jártak szintén csak a véletlen szüleményei.
Minden az ilyen adatokból levont összefüggés, vagy következtetések pusztán a véletlen művei !

Hírek átvehetőek ezen rss hírforrások használatával.
rss1.0
rss2.0
rdf