Lévai György a NÉP elnökének oldala


Megszólalt a sztárközgazdász - Elkerülhetetlen a katasztrófa

Joseph E. Stiglizt Nobel-díjas közgazdász szerint a megszorítások nem vezetnek sehova, a munkahelyteremtés és a gazdaság kilábalásának útjában áll. A Bloomberg elemzői konszenzusa szerint a görögok, írek és portugálok csődöt jelenthetnek.

Tovább olvasom...


A szuperbruttótól a számlaszámig - Milyen aknák vannak az adóbevallásban?

Jövőre ugyan állítólag már egy söralátéten el fog férni a személyi jövedelemadóról szóló bevallás, az idén még bonyolultabb eljáráson kell átesniük az adózóknak. Hogyan kell kalkulálni a szuperbruttót, mit kell csinálni az online kitöltött nyomtatván

Tovább olvasom...


Keresik a dollár alternatíváját az ázsiai országok

Kínai, japán és dél-koreai illetékesek ma megegyeztek, hogy elkezdik vizsgálni a lehetőségeit az ázsiai, országok közötti kereskedelmi forgalom dollár elszámolásról saját devizákra való átállásának - számol be a Dow Jones hírügynökség a felek által kiadott közleményre hivatkozva. 

Tovább olvasom...


Orbán ma Frankfurtban varázsol: eltüntetné a magas hozamokat

Orbán Viktor ma Frankfurban befektetőkkel és más üzletemberekkel találkozik, s minden bizonnyal megpróbálja meggyőzni őket, hogy a magyar gazdaság a felemelkedés útját járja. A miniszterelnöknek ezen a napon keményen meg kell dolgoznia a fizetéséért.

Tovább olvasom...


666 milliárd: pokoli a költségvetés hiánya

A Nemzetgazdasági Minisztérium közlése szerint 666,2 milliárd az államháztartás helyi önkormányzatok nélküli április végi hiánya, mely az éves előirányzat 96,9 százalékát jelenti.

Tovább olvasom...


Az IMF rossz híreket közölt Amerikára nézve

A Nemzetközi Valutaalap (IMF) legfrissebb előrejelzése szerint a kínai gazdaság a vártnál jóval korábban, már 2016-ban le fogja előzni az Egyesült Államokét - jelentette a The Wall Street Journal érdekeltségébe tartozó MarketWatch gazdasági portál.

Tovább olvasom...


A moratórium alatt is keresnének a bankok

A késedelmi díjak miatt egy év alatt harmadával emelkedhet a tartozás · A lakás eladása után is marad az adósságból

Tovább olvasom...


A Jobbik újabb fenomenálisnak tartott ötlete, a nemzeti kríziskezelő ?

Az idézetet olvasva mindenkiben joggal merülhet fel a kérdés, hogy kit képviselnek a Jobbikban?

Tovább olvasom...


Banki hitelesek, hitelek

A Jobbik gazdasági tanácsadóinak jobban meg kéne fontolnia, azt hogy az volt cégeiket képviselik-e továbbra is, vagy azokat akik bejuttatták őket a Parlamentbe, és ezáltal a Magyarságot?

Tovább olvasom...


Alternatív energiák és felhasználhatóságuk!

Ma nem létezik technológia olyan hőszivattyúzási technológiára, amely ilyen nagy mennyiségű energiát elő bírna előállítani, amelyre az országnak szüksége van.

Tovább olvasom...


Ugrás az oldalra  1 2 3 4 

Figyelem az oldalon megjelenő írásokban szereplő helyek, adatok, dátumok, életrajzi adatokban szereplő átfedések, vagy simán csak átfedések, pusztán a véletlen művei, szüleményei ! Az, hogy a blogon megjelent cikkekben szereplő emberek ugyanazon a helyen éltek, dolgoztak vagy ugyanabba az iskolába jártak szintén csak a véletlen szüleményei.
Minden az ilyen adatokból levont összefüggés, vagy következtetések pusztán a véletlen művei !

Hírek átvehetőek ezen rss hírforrások használatával.
rss1.0
rss2.0
rdf