Lévai György a NÉP elnökének oldala

Hogyan zsigerlejük ki végképp a családokat és a magyar népet? Avagy Jobbik: csődvédelmet a családoknak!
Írta: szombat 24 szeptember 2011 - 14:56:34 |

{FBLIKENEWS}

Levai_gyorgy.png A Nemzeti Értékelvű Párt a NÉP-pártja nevében felszólítom a Jobbikot és annak képviselőit, hogy hagyják abba az emberek kizsákmányolására irányuló törekvéseiket és ilyen irányú törvénytervezetek benyújtását!

 

El a kezekkel az emberek vagyonától!

A Jobbik csókos liberálisainak is szól! 

 

Olvastam egy cikket a Civilhir.hu oldalon, amely mélységesen felháborított a téma, melyszerint a Jobbik csődvédelmet kér a családoknak.


A hírt és a Jobbik tervét mindenki elolvashatja az alábbi linken:

http://civilhir.hu/kozelet/belfold/20110830-jobbik-csodvedelmet-a-csaladoknak

 

Erről egyszer már volt szó annak idején, amikor még a "régi" gazdasági kabinet működött a Jobbikban, és nem a Jobbik vezetése által csókosként beültetett liberálisok diktáltak.

Annak idején a gazdasági kabinetben akkor támogattam (és az akkori kabinet zöme sem), és most sem. 

Ez gyakorlatilag annyit jelentene, hogy ráerőszakolnák a családokra a 1991. évi XLIX. törvény alkalmazását, amely gyakorlatilag megteremtené a bankok számára, hogy akár egy forintért is eladható legyen az ingatlan.

A csődtörvény alá tartozó vagyonnal ugyanis a "felszámolóbiztos" rendelkezik,és nem él ill. nem alkalmazható rá a végrehajtásról szóló törvény minimális eladási, végrehajtási értéke (jelenleg ez az ingatlan értékének a fele), hanem a felszámolóra van bízva, hogy az mennyiért értékesíti azt, azaz eladhatja a fejünk felől az ingatlant a minimális végrehajtási érték alatt is, az ingatlan valós értékének akár 10%-áért is.

Nem beszélve arról, hogy a "felszámoló biztos" vagy cége költségeit is az adósok fizetik meg, azaz tételesen a jogászok díját, az ezzel járó bírósági költséget, és a felszámoló értékesítési sikerdíját, munkabérét....sorolhatnám.

Gyakorlatilag ez azt jelentené ma Magyarországon, hogy az ingatlanukat így elvesztő emberek egy fillér nélkül utcára kerülnek, és az ingatlanaikat annak értékének 10%-áért is értékesíteni fogják, ráadásul a teljes tartozásuk jószerével megmarad, hiszen az így értékesített ingatlanért kapott pénzből először is a bíróság és a felszámoló költségét, ill. díjait vonják le, és ami marad az lesz a tényleges hitel csökkentésére fordítva, amely lássuk be, elenyésző összeg.

Gyakorlatilag ha valaki ráengedi a lakosságra ezeket a felszámoló hiénákat, ugyanolyan vadprivatizációnak teszik ki az embereket, mint eddig tették 1989 óta.

Csak most az emberek vagyonát fogják privatizálni!

Igen, a ti ingatlanaitokat, amiért egy életen keresztül dolgoztatok! 

Hogy miért van erre szüksége az államnak és a hatalomnak, azaz nekik, hát mert már nem maradt privatizálásra alkalmas vagyon, a pénzembereket és a felszámolást végző cégeket is fent kell tartani, hiszen több politikus is ül ill. ült is a parlamentben, eddig is, akik ilyen cégeknél dolgoztak, vagy tulajdonolták azt, vagy igazgatóként vezették.

Ez az ötlet egyébként Pősze Lajos, Lenhardt Balázs és Bertha Szilvia ötlete volt a Jobbik gazdasági kabinetjében 2009-ben, én torpedóztam meg akkoriban ennek Jobbik általi támogatását, amikor az MSZP akarta bevezetni.

Bertha Szilvia kisasszony pedig még a kapcsolatot is fel akarta venni az MSZP-vel, azért, hogy támogatásáról biztosítsa azt, sőt egyenesen kérte volna az MSZP-től ennek bevezetését.

 

A jobbikosoknak, még mielőtt ismét perrel fenyegetőztök, vagy feljelentéssel, tájékoztatlak benneteket, hogy minden ezirányú anyag (levelezés) a rendelkezésemre áll.

Ha valaki ezek után nem látja a Jobbik céljait, azt nem tudom minek nevezzem!

 

Emberek, össze kell fognunk ezek ellen, mert ezeknek már minden kell, a vagyonunk, amit egy élet munkájával szedtünk, kapargattunk, kuporgattunk össze!

Mi lesz a következő, az életünk, amit majd árulni fognak, vagy kiárulni? 

 

Szerző: Lévai György

a Nemezeti értékelvű Párt ( NÉP-párt ) elnöke


Hírek átvehetőek ezen rss hírforrások használatával.
rss1.0
rss2.0
rdf


Oldal létrehozási idõ: 2.4938 másodperc, 1.3398 lekérdezési idõ.