Lévai György a NÉP elnökének oldala

Egyéb
Morvai jött, látott, hallgatott
Írta: csütörtök 05 május 2011 - 10:49:51 |

Vérszegényre sikerült Morvai Krisztina gyöngyöspatai szereplése.
Leruccant a faluba, cseverészett a helyiekkel, de gyakorlatilag semmit nem mondott. Ilyen vagy olyan megközelítésben, de többre számítottunk.


 Úgy tűnik, nem született még meg a válasz a hogyan továbbra, kihasználják a kéthetes keretet. (Mint ismert, a Jobbik a húsvét hétvégi események bejelentése szerint két hétre húzta vissza a periszkópot, úgymond „átadva a terepet a kormánynak két hétre”.)
Addig kitöltik az időt Morvaival. Nem mond ugyan semmit, de EP képviselő, hát figyelnek rá. Addig sem azt firtatják, hogy miért nem tartják be az ígéreteiket, miért nem védik meg a hátrahagyott helyieket, és miért hagyják cserben szövetségeseiket.
 

De utána mi lesz? Csendben eltűnnek a balfenéken? Vagy belökik az embereiket a (már készülő) újabb provokációba? Zsákutca. Még akár lehetne kiút. Ahhoz viszont elszántság kellene!

Bükkfalvi Roland – Jövőnk.info nyomán


Figyelem az oldalon megjelenő írásokban szereplő helyek, adatok, dátumok, életrajzi adatokban szereplő átfedések, vagy simán csak átfedések, pusztán a véletlen művei, szüleményei ! Az, hogy a blogon megjelent cikkekben szereplő emberek ugyanazon a helyen éltek, dolgoztak vagy ugyanabba az iskolába jártak szintén csak a véletlen szüleményei.
Minden az ilyen adatokból levont összefüggés, vagy következtetések pusztán a véletlen művei !

Hírek átvehetőek ezen rss hírforrások használatával.
rss1.0
rss2.0
rdf