Lévai György a NÉP elnökének oldala

Egyéb
Kiterjesztik a 98%-os különadó-törvényt
Írta: csütörtök 05 május 2011 - 11:03:00 |


Lapértesülések szerint a Fidesz arra készül, hogy az országgyűlési képviselőkön túl a megyei közgyűlések elnökeire is kiterjessze a sokat vitatott jogszabályt.

A Népszabadság szerint a döntés a Fidesz legutóbbi frakcióülésén született meg. A törvénymódosítást ugyan még nem adták be, de a lap névtelen forrásból származó információi szerint ez hamarosan megtörténik, így a különadó-törvényt a parlamenti képviselőkre és a távozó megyei közgyűlési elnökökre is kiterjesztik majd.

Nemrég  az Országgyűlés Hivatala és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal is úgy értelmezte a jogszabályt, hogy annak értelmében az országgyűlési képviselőknek nem kell a különadót megfizetniük végkielégítéseik után, mivel ők speciális munkaviszonyban állnak. Kósa Lajos erre reagálva úgy nyilatkozott, hogy a kormánypárti frakció szerint a törvény egyértelműen vonatkozik a honatyákra is.
 

 forrás: Bombahír


Figyelem az oldalon megjelenő írásokban szereplő helyek, adatok, dátumok, életrajzi adatokban szereplő átfedések, vagy simán csak átfedések, pusztán a véletlen művei, szüleményei ! Az, hogy a blogon megjelent cikkekben szereplő emberek ugyanazon a helyen éltek, dolgoztak vagy ugyanabba az iskolába jártak szintén csak a véletlen szüleményei.
Minden az ilyen adatokból levont összefüggés, vagy következtetések pusztán a véletlen művei !

Hírek átvehetőek ezen rss hírforrások használatával.
rss1.0
rss2.0
rdf