Lévai György a NÉP elnökének oldala

Puccsal fenyegetnek a rendvédelmisek
Írta: szerda 11 május 2011 - 08:00:34 |

{FBLIKENEWS} Puccsal fenyegetnek a rendvédelmisek

Elkövetkezhet az az idő, amikor szakszervezeti vezetők nem tudják egy-egy demonstráció békés jellegét biztosítani - jelentette a rendvédelmi dolgozókat képviselő bizottság vezetője. Ez csak azért furcsa, mert - gondoljunk csak bele - mi lett volna, ha ez a biztosan 100 százalék magyar ember azt mondja a Gyurcsány-diktatúra idején: elképzelhető, hogy rendvédelmisek nem verik szét meg a tüntető magyarokat.
Kónya Péter közölte: a Fegyveres és Rendvédelmi Dolgozók Érdekvédelmi Szövetségének (FRDÉSZ) elnöke kijelentette: nagyobb várakozással tekintettek a tárgyalások elé.

Hunhír.info kommentár:
Az egész rendszer azért rossz, mert nem volt rendszerváltás. Ha a 40 éves korában nyugdíjba ment bolsevik rendőr megteheti, hogy a hatalmas lóvé mellett még visszafoglalkoztatják, és közben nyugodtan uszíthat a "csőcselék" meg a Fidesz ellen, meg hangoztathat szélsőségesen liberális nézeteket, és nincs semmi retorzió, akkor tényleg korhadt, rohadt ez az egész. Nem tudjuk, hogy mi van azokkal a rendvédelmisekkel, akik kiszolgálták a Gyurcsány-diktatúrát, akik a tüntetőket eltaposandó fideszes férgeknek nevezték, akik azzal a rémhírrel uszították az állományt 2006-ban, hogy rendőrlányok torkát vágták el a hazafiak. Hallgatnak, mint szar a fűben, s közben lehet, hogy ők verik a legjobban most a tamtam-dobot. Teljes átvilágítást, B-listát, a gyurcion kövületekkel le kell végre számolni!

Forrás: Hunhír


Hírek átvehetőek ezen rss hírforrások használatával.
rss1.0
rss2.0
rdf


Oldal létrehozási idõ: 2.0470 másodperc, 0.7739 lekérdezési idõ.