Lévai György a NÉP elnökének oldala

Németh Győző: Félek, hogy példát fognak velünk statuálni
Írta: szombat 21 május 2011 - 19:58:38 |

{FBLIKENEWS}

 Az utolsó pillanatokban tett nyilatkozatában  elismerte a terhére rótt életveszélyt okozó testi  sértést Németh Győző, a Cozma-gyilkosság  másodrendű vádlottja. Lapunknak adott interjújában  kifejtette azt is, hogy az utcai verekedést, amely  során Marian Cozma életét vesztette, egy másik  sportoló pedig súlyosan megsérült, a román kézilabdázó kezdeményezte. 


• Bevallotta, hogy ő szúrta meg Pesicet


Németh szerint a diszkó közönsége a romákkal szembeni előítélet miatt állította, hogy agresszívan viselkedtek volna, és mendemondának minősítette a velük kapcsolatban emlegetett védelmi pénzről és bűnszervezetről szóló történeteket.

A Cozma-ügy bírósági szakaszában több ellentmondás merült fel. Raffael Sándor elsőrendű vádlott számos tanúvallomás ellenére végig kitartott amellett, hogy nem ő döfte meg Marian Cozmát, pár hete azonban elismerte a szúrást. Ön jó barátja, mit gondol, mi lehetett az oka ennek a pálfordulásnak? 


– Nagyon régóta ismerem őt, csak azt tudom elképzelni, hogy nem tudott elszámolni a lelkiismeretével, elképzelésem szerint Sándor ezért tett beismerő vallomást. Információim alapján korábban is csak ügyvédi javaslatra nem nyilatkozott a szúrásról. Mint az tudható, ő többször is cserélt ügyvédet, s miután Kamarás Gábor helyett más védte, az új jogi képviselője tanácsára történt meg részéről a beismerő vallomás.

A teljes interjút a Magyar Nemzet szombati számában olvashatja.


forrás:MNO
Hírek átvehetőek ezen rss hírforrások használatával.
rss1.0
rss2.0
rdf


Oldal létrehozási idõ: 2.5031 másodperc, 1.1195 lekérdezési idõ.