Lévai György a NÉP elnökének oldala

A nemzeti összefogásról... őszintén?
Írta: szombat 07 május 2011 - 08:16:50 |

{FBLIKENEWS}
A nemzeti összefogásról Barcsa T. Gábor mondott véleményt. Persze véleménye mindenkinek lehet. Barcsa úr saját cikkében önmaga is kifejti, miért nincs összefogás, pedig milyen jó is lenne. Az összefogás gyakran hangoztatott kívánság valóban, csakhogy az MNA több, mint 20 éves tapasztalata felülírja az álmodozásokat.

Összefogni? Kivel? A mindenhol bajt keverő Tucsek gyerekkel? A saját embereiknek parancsolni sem tudó vármegyésekkel? Vagy esetleg a zsidókkal terhelt Jobbikkal? Vagy egy bevállalós, de abszolút kezelhetetlen Budaházyval? Vagy mégis, kivel?

A 20 év alatt elmondhatatlanul sok egyeztető tanácson, megbeszélésen, rendezvényen, száz és száz hasonlón vettünk részt, jobbára már akkor, amikor a mai radikális emberkék még a csattogós lepkét tologatták a játszótéren. Ezeknek az egyeztető fórumoknak az ég világon soha semmi értelme nem volt. 
Egyetlen esetben sem, és a nagy nemzeti radikális összefogás is ugyanerre a sorsa jutott (a Jobbik képviselői sorozatosan határolódnak el részvevőktől).
Tapasztalat? Már megint nekünk volt igazunk. Nem tudom még ezt a mondatot hányszor fogjuk leírni, de ideje lenne már a megelőző tartalmakat is elolvasni, mire is mondjuk, és levonni a konzekvenciákat, lehetőleg minél többeknek.

Az összefogás alapja az erkölcs. Olyan személyekkel, akik nem férnek bele a magyar sorsközösségbe, szóba sem jöhet semmiféle egyezkedés. Az erkölcs sokkal fontosabb annál. Sőt, az erkölcs mindennél fontosabb, még a nemzetnél is fontosabb. Mert hazug, lusta, nyámnyila, kétszínű, gyilkos, ármánykodó nemzetekre semmi szükség. Tehát ha egy nemzet ilyenné válik, akkor inkább tűnjön el a süllyesztőben. De ez vonatkozik a szervezetekre, és személyekre is.

A mai generáció olyan hatalmas felelősséget hordoz a vállán, amelyet fel sem tud fogni még, és ez nem tűri el az egyezkedést, főleg nem erkölcstelen múltú, kétes származású személyekkel. Maga a cikkíró kifejti, hogy következetlenek a megegyezők, és hazudnak, szószegők. Most ezek a szószegők újra üljenek le, és újra egyezzenek meg. Miben? Miért? Hogy újra legyen mit megszegni? 

Nem. Jól tudjuk, hogy nem véletlenül hagytak ki a felsorolásokból. Egyeseknek nagyon nem tetszik, hogy az EMM, és az MNA, valamint a Jövőnk.info véleményformáló hatása egyre jobban teret nyer, és a nemzetérdekű, valóban radikális szellemiségét egyre többen átveszik. Bizony, egyre több emberben érik meg az "MNA-nak lehet, hogy igaza volt" - gondolkodás. Ez azonban nem tűr egyeztetéseket csak úgy. Igen, majd meg is fogunk egyezni, de nem akárkivel. Hanem azzal, aki megérdemli, mert eléri azt az erkölcsi szintet, amit meghatároztunk magunknak, és másoknak. Abba a szövetségbe azonban csak belépni lehet majd, ki nem. Kifelé csak holtan lehet távozni. Elegendő erőnk van és lesz hozzá, hogy ezt be is tartassuk. A többi csak üres szövegelés és brekegés, időpocsékolás.

Bánfalvi Béla – Jövőnk.infoHírek átvehetőek ezen rss hírforrások használatával.
rss1.0
rss2.0
rdf


Oldal létrehozási idõ: 1.9406 másodperc, 0.8081 lekérdezési idõ.